Tovorni vlak trčil v avtomobil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Voznica z osebnim avtomobilom nepravilno čez nezavarovan železniški prehod v Škofljici. Vanjo trčil vlak, voznica huje poškodovana.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila včeraj zvečer okoli 22.30. Voznica se je peljala iz smeri Ceste ob Barju proti Dolenjski cesti ter prečkala nezavarovan železniški prehod v Škofljici.

"Takrat je v smeri proti Ljubljani pripeljal tovorni vlak, ki je trčil v zadnji del osebnega vozila. Po trčenju je vozilo odbilo v desno ob progo v jarek. Voznica je utrpela hude poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v ljubljanski klinični center," so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po do zdaj zbranih obvestilih policistov je bil vzrok za nesrečo nepravilno prečkanje železniškega prehoda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.