Tovornjak popolnoma uničen

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Zaradi požara tovornega vozila med predoroma Jasovnik in Ločica na štajerski avtocesti je bila v soboto zvečer zaprta polovica avtoceste. Vozilo, ki je prevažalo zelenjavo, je popolnoma uničeno.
Oglej si celoten članek
Fotografiji posledic požara si oglejte TUKAJ.

Po podatkih Uprave za zaščito in reševanje je tovorno vozilo iz neznanega razloga zagorelo nekaj pred 21. uro. Po podatkih naše bralke je nastala daljša kolona vozil, promet je bil preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

"Gasilci smo zavarovali kraj dogodka, omejili in pogasili goreče vozilo, odklopili akumulator, preprečili iztekanje goriva iz rezervoarja vozila, z absorbentom posuli mesto izlitja motornih tekočin ter nudili razsvetljavo policistom,“
nam je sporočil Janko Požežnik, poveljnik PGE Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.