Tovornjak se je prevrnil na hitri cesti

Foto: Facebook/Regional obala
Včeraj popoldne se je pri izvozu za Bertoke prevrnil tovornjak.
Oglej si celoten članek

"Ob 17.23 smo bili obveščeni, da je na na izvozu za Bertoke (smer Ljubljana) prevrnjeno tovorno vozilo. Policisti so ugotovili, da se je 35-letni voznik tovornega vozila s polpriklopnikom, državljan BiH, zaradi neprilagojene hitrosti prevrnil," so sporočili policisti koprske policijske uprave. 

xxx

Lažje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnoco, napisali pa mu bodo še plačilni nalog, ne le za neprilagojeno hitrost. Poleg tega je imel nepravilno pripet tovor in izrabljene pnevmatike na pogonski osi.

Cesta je bila zaprta skoraj štiri ure.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.