Tovornjak trčil v stoječi tovornjak, sopotnica umrla

Foto: EPA
Foto: EPA
Smrtna nesreča na štejerski avtocesti
Oglej si celoten članek

Danes ob pol eni zjutraj se je na avtocesti Ljubljana-Maribor, med počivališčem Lopata in izvozom Celje zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 53-letna sopotnica, državljanka Romunije.

Sopotnica umrla na kraju nesreče

43-letni romunski voznik tovornega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v  koloni stoječe tovorno vozilo, ki ga je vozila državljanka Madžarske. V prometni nesreči se je 43-letni romunski voznik hudo
poškodoval, 53-letna sopotnica pa je poškodbam na kraju podlegla. Voznica madžarskega tovornega vozila in njen sopotnik v prometni nesreči nista bila poškodovana.

To je letos 20 smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na našem območju  v prometnih nesrečah umrlo 15 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.