Tovornjaku počila guma, osebno vozilo na streho

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nekaj pred šesto uro popoldan se je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje, na odseku avtoceste med Vrhniko in Ljubljano pri Sinji Gorici, zgodila prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo, ker je tovornemu vozilu počila guma, zato ga je zaneslo, in se je zaletel se je v osebno vozilo. Vozilo se je zaradi trka prevrnilo na streho, tovornjak pa je prebil zaščitni ograji med cestnima pasovoma in tam obstal.

Voznica in sopotnica v osebnem vozilu sta bili poškodovani, pomoč so jima nudili ljubljanski reševalci. Primorska avtocesta je bila zaradi nesreče V smeri Ljubljane več ur zaprta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.