Toži notranje ministrstvo

Foto: Žurnal24 Marjan Erhatič (Foto: Saša Despot)
Erhatič. Prepričan je, da mu disciplinskih kršitev niso dokazali.
Oglej si celoten članek

 “Julija 2005 me je neposredni predstojnik ocenil z oceno odlično, bil sem nadpovprečno delovno uspešen,” je na delovnem in socialnem sodišču senatu pred dokončno odločitvijo, ki jo bodo stranke dobile pisno, pojasnil Marjan Erhatič.

Nekdanjega kriminalističnega svetnika so zaradi javnega pisma o razmerah v policiji degradirali v višjega kriminalističnega inšpektorja 1. Erhatičev odvetnik je pojasnil, da nimajo nobenih denarnih zahtevkov, želijo pa izjavo, da se vsi disciplinski ukrepi zoper Erhatiča odpravijo. S tem pa se državno pravobranilstvo ni strinjalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.