Tragedija: 40-letnik umrl na kraju nesreče

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
V nesreči je bil tako hudo poškodovan, da je na kraju umrl.
Oglej si celoten članek

Na Tolminskem Lomu v občini Tolmin je dopoldne v prometni nesreči umrl 40-letni voznik delovnega stroja. Po prvih ugotovitvah je voznik med vožnjo proti Mostu na Soči iz neznanega razloga zapeljal preveč na levo na neutrjeno bankino in z delovnim strojem zdrsnil po strmem področju približno 50 metrov v globino.

Voznik je obležal v bližini delovnega stroja, v nesreči pa je bil tako hudo poškodovan, da je na kraju umrl, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Na kraju nezgode so bili tudi reševalci Zdravstvenega doma Tolmin.

Policisti bodo o vseh ugotovljenih dejstvih tragične nesreče obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so sporočili s PU Nova Gorica in ob tem dodali, da je na cestah na Severnem Primorskem za posledicami prometnih nesreč letos umrlo šest oseb.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.