Tragedija v zidanici

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Istockphoto)
Okoli 15. ure zagorelo v zidanici na Ravniku pri Šentrupertu. Ogenj povsem uničil zidanico, v notranjosti našli mrtvega moškega. Preiskava še poteka.
Oglej si celoten članek

''Ob 14.55 so policisti prejeli obvestilo, da je zagorela zidanica na Ravniku pri Šentrupertu. Gasilci so požar pogasili in v notranjosti zidanice našli mrtvega moškega. Na kraju so še vedno policisti in kriminalistični tehniki, ki zbirajo obvestila," je za zurnal24.si pojasnila Alenka Drenik, tiskovna predstavnica Policijske uprave Novo mesto.

Truplo si je na kraju pogorišča že ogledal tudi zdravnik in potrdil, da na moškem ni znakov nasilja, je še dodala Drenikova. Ker ni umrl nasilne smrti, bi najverjetneje lahko šlo za nesrečni dogodek. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.