Tragično: delo v gozdu usodno za 65-letnega moškega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Delo v gozdu se je končalo tragično.
Oglej si celoten članek

Pri delu v gozdu je v petek na območju Petelinjeka umrl 65-letni moški. Po prvih ugotovitvah policije je s traktorjem s priključkom za vleko hlodovine vlekel debla iz gozda. Med upravljanjem z vitlo se je traktor premaknil in moškega stisnil ob drevo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče, so sporočili s PU Novo mesto.

Policisti okoliščine nesreče še ugotavljajo, o ugotovitvah pa bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

V petek je prišlo tudi do hude poškodbe pri delu na polju. Na območju Gorenjega Gradišča pri Šentjerneju je 27-letni moški stal na traktorskem priključku, sejalniku za žito in z roko dodajal žito v mehanizem. Med vožnjo mu je roko potegnilo v mehanizem in ga hudo poškodovalo. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, so še sporočili s PU Novo Mesto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:17 16. Oktober 2023.

    Slovenski gozd lastniku grob!

  • 12:28 16. Oktober 2023.

    To ni več tragično postalo je, katastrofalno kaj se ljudjem dogaja na delu v gozdu..Skoraj dnevna tema črne kronike..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.