Tragično, po nesreči v bolnišnici umrl 23-letnik

Foto: Policija
Foto: Policija
Tragična nesreča med Volčjim Potokom in Radomljami. 23-letni voznik umrl v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

V petek zjutraj se je na Prešernovi cesti med Volčjim Potokom in Radomljami zgodila prometna nesreča, pri kateri je 23-letni voznik osebnega vozila utrpel hude poškodbe in zaradi njih umrl. Voznik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal izven vozišča ter trčil v ograjo, so sporočili iz PU Ljubljana.

Kljub temu, da je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana, je voznik zaradi hudih poškodb umrl, so še sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Policisti še preverjajo vse okoliščine nesreče in bodo po vseh znanih okoliščinah o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.