Traktor izsilil, motorist prehitro

Foto: Pixsell Fotografija je simbolična.
Foto: Pixsell Fotografija je simbolična.
Traktor izsili motorista, ki je vozil prehitro.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 18.50 se je v Marinči vasi pri Ivančni Gorici zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 49-letni voznik motornega kolesa iz Zagradca.

"61-letni voznik traktorja s priključkom (obračalnik sena), vozil po regionalni cesti iz smeri Muljave proti Zagradcu. Ko je pričel zavijati levo na poljsko pot, je iz nasprotne smeri (Zagradec proti Muljavi) pripeljal 49-letni voznik motornega kolesa. Da bi preprečil trčenje je pričel sunkovito zavirati, vendar je kljub temu trčil v traktorski priključek in padel po vozišču. Zaradi poškodb, ki jih je utrpel, je na kraju dogodka umrl. Med vožnjo je uporabljal zaščitno čelado. Voznik traktorja ni utrpel telesnih poškodb. O ugotovitvah prometne nesreče bo obveščeno pristojno državno tožilstvo," so sporočili s policijske uprave Ljubljana. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.