Trbovlje: saj ni res - po vlomu so ga zbudili sredi sanj

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Usodni spanec vlomilca po napornem delovniku.
Oglej si celoten članek

Trboveljski policisti so na nenavaden način na mah rešili vprašanje dveh vlomov. V petek okoli 4. ure so v eni od ulic opazili dostavno vozilo, v njem pa moškega, ki je spal. Hitro so ugotovili, da so naleteli na pravega. 

Moški je pred tem skušal vlomiti v objekt, a mu ni uspelo. Več sreče je imel pri sosednjem objektu, v katerega je uspel vlomiti. Iz njega je vzel alkoholno pijačo, našel pa je tudi ključe dostavnega vozila. Z njim se je odpeljal nekaj ulic stran in v vozilu zaspal. Ali je pred tem preizkušal tudi plen, policisti ne navajajo. 

Odrejeno mu je bilo pridržanje, s kazensko ovadbo suma velike tatvine pa je romal pred preiskovalnega sodnika, ki je za moškega odredil pripor.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.