Trčenje usodno za kolesarja

Foto: Žurnal24 Kolesarja sta trčila med vožnjo. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na Dunajski cesti v Ljubljani sta trčila dva kolesarja. Hude telesne poškodbe so bile usodne za moškega, ki je na kraju nesreče umrl.
Oglej si celoten članek

Na Dunajski cesti v Ljubljani pri AMZS je okoli 17.50 prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrla ena oseba.

Med vožnjo vštric po kolesarski stezi iz smeri Centra Ljubljane proti Črnučam sta trčila 41-letni kolesar in 22-letna kolesarka. Kolesar je kolesarko pri prehitevanju oplazil, izgubil oblast nad kolesom in padel na cestišče Dunajske ceste. Takrat je prav tako v smeri Črnuč pripeljala voznica osebnega vozila znamke Peugeot 207, ki je trčila v kolesarja in pobegnila s kraja nesreče. Hudo ranjenega kolesarja so dalj časa oživljali, vendar je zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju nesreče. Kolesarka je lažje poškodovana, vendar so jo zaradi šoka odpeljali z rešilcem.

Policisti naprošajo očividce prometne nesreče, naj za vse informacije, ki jih imajo v zvezi z nesrečo, pokličejo na telefonske številke 113 (številka za interventne klice), 080 1200 (anonimni telefon) ali na telefonsko številko Postaje prometne policije Ljubljana 01 583 88 20.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.