Trčenje usodno za motorista

Foto: Žurnal24
Dopoldne se je na cesti Dvor−Kočevje zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz PU Ljubljana, se je nesreča zgodila okoli desete ure dopoldne na cesti Dvor−Kočevje pri kraju Mala gora. Po do sedaj zbranih obvestilih je 42-letni motorist vozil iz smeri Dvora proti Kočevju.

Pri kraju Mala gora je domnevno zaradi nepravilne strani vožnje trčil v kombinirano vozilo znamke VW, katerega 47-letni voznik je takrat pripeljal iz nasprotne smeri, iz smeri Kočevja proti Dvoru.

Motorist je v nesreči utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl. Voznik in potnik v kombiniranem vozilu sta v nesreči utrpela lažje telesne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.