Trčenje usodno za starejšo žensko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes okoli 16. ure je‎ na železniski progi med Radovljico in Lescami umrla starejša ženska. Vanjo je pod Cankarjevim naseljem v Radovljici med prečkanjem proge na divjem prehodu trčil potniški vlak.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Kranj so ugotovili se, da je strojevodja pred trčenjem z zvočnimi signali opozarjal na prihod vlaka, kar naj bi ženska opazila. "Strojevodja je tudi zaviral, ženska pa je tire poskušala zapustiti, vendar prepozno. Poškodbe v trčenju so bile zanjo usodne, umrla je na kraju nesreče," je povedal Bojan Kos s Policijske uprave Kranj.

Policisti ob tem opozarjajo, da je prečkanje tirov zunaj urejenih prehodov izjemno nevarno početje, zato se temu izogibajte in upoštevajte, da proga ni sprehajališče, čeprav je pot po njej morda enostavnejša in krajša od druge poti.‎ Za nepravilno prečkanje železniških tirov pa je zagrožena tudi globa od 200 do 500 evrov.

 
dezurni@zurnal24.si
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.