Trčil traktor in dve osebni vozili

Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE Traktor žiče
Danes sta se po 19. uri zgodili dve nesreči, kjer sta bila udeležena traktorja ...
Oglej si celoten članek

"Ob 19.59 so na Cesti Vilme Bukovec v Trebnjem trčili traktor s prikolico in dve osebni vozili," pojasnjujejo na Upravi RS za zaščito in reševanje. V nesreči se je poškodoval voznik traktorja.

Reševalci ZD Trebnje so ga oskrbeli in odpeljali v splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali in razsvetljevali mesto nesreče, odklopili akumulatorje, pomagali usmerjati promet, odstranili razsuto pšenico s cestišča ter počistili razlite motorne tekočine.

Traktor in en avtomobil

Ob 19.13 pa sta v Spodnjih Prelogah v občini Slovenjske Konjice, trčila traktor s priključkom in osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi sanirali razlite motorne tekočine in očistili cestišče. Poškodovanih na srečo ni bilo.

** Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.