Trčil v deklico, ki je pobirala žogo na cesti

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Iz Celja poročajo o hudi prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti poročajo o prometni nesreči, v kateri se je hudo poškodovala deklica, ki je na cesti pobirala žogo.

Zgodilo se je okoli 17.50 ure v okolici Celja, pred avtopralnico v naselju Slence. "27. letni voznik osebnega avtomobila je po končanem pranju vozila speljal iz prostora za pranje vozil in zavil levo proti izvozu iz avtopralnice. Ko je z vozilom zapeljal v levo, se ni prepričal, če lahko to stori varno za druge udeležence v prometu in trčil v deklico, ki je v tistem trenutku na cesti pobirala žogo, s katero se  je igrala," so dogodek opisali na PU Celje. 

Deklica, ki je bila tam z očetom, so hudo poškodovano z reševalnim vozilom prepeljali v celjsko bolnišnico. "Zoper povzročitelja sledi kazenska ovadba za povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti po čl. 323. KZ-1," so še sporočili celjski policisti. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:59 31. Maj 2023.

    Zapret še očeta, ker je butec dovolil, da s deklica igra na cesti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.