Trčil v drevo in s šestih metrov padel na tla

Foto: Saša Despot reševalno vozilo na nujni vožnji
Foto: Saša Despot reševalno vozilo na nujni vožnji
Na območju Domžal je včeraj okrog pol šestih zvečer prišlo do nesreče jadralnega padalca.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili včeraj okoli 17.30 obveščeni o padcu jadralnega padalca na območju Domžal. Ugotovili so, da je jadralni padalec poletel z vzletišča v kamnolomu Dešen, zaradi težav z odpiranjem padala pa je trčil v drevo in padel na tla z višine okoli šest metrov. Pri padcu se je padalec huje poškodoval in je bil odpeljan v UKC Ljubljana.

Po doslej znanih podatkih njegovo življenje ni ogroženo. Policisti so na kraju zbrali vsa obvestila in o dogodku obvestili preiskovalca letalskih nesreč, so še sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.