Trčil v drevo in umrl

Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Po trku v drevo 68-letni voznik osebnega avtomobila umrl.
Oglej si celoten članek

Policisti, reševalci in gasilci so bili nekaj po 14. uri napoteni na prometno nesrečo, ki se je zgodila na cesti pri Gumberku. Po prvih ugotovitvah ogleda je 68-letni voznik peljal po cesti iz Gumberka proti Ratežu, v levem ovinku zapeljal naravnost in trčil v drevo ob cesti, so sporočili iz PU Novo mesto. Iz vozila so ga s tehničnim posegom rešili gasilci, reševalci so poškodovanemu vozniku naprej nudili prvo pomoč, nato pa ga z reševalnim vozilom odpeljali v novomeško bolnišnico, od koder so sporočili, da je ob četrti uri popoldne umrl.

Da bi ugotovili točen vzrok smrti in druge okoliščine, ki bi lahko vplivale na voznika, da je zapeljal s ceste, je bila odrejena sanitarna obdukcija, so še sporočili policisti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.