Trčil v hišo, nato v betonski propust in drevo

Foto: Profimedia Nesreča
Kriva je bila neprilagojena hitrost.
Oglej si celoten članek

V soboto so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana, so nam sporočili.  

V noči na soboto ob 4.35 uri je voznik osebnega avtomobila v naselju Domanjševci zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in trčil v ograjo stanovanjske hiše. Zatem je trčil v betonski propust, odkoder ga je odbilo v drevo, kjer se je vozilo končno ustavilo. V nesreči se je voznik hudo telesno poškodoval.

Pomurski policisti so med drugim obravnavali tudi krajo kubičnega metra razžaganih drv v naselju Murščak, v Radencih pa je neznanec z ostrim predmetom namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil.

V noči na nedeljo

Sicer pa so slovenski gasilci v noči na nedeljo pomagali pri dveh hujših nesrečah. Ob 21.54 je v kraju Stanetinci v občini Cerkvenjak voznik z osebnim avtom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. V nesreči se je poškodovala ena oseba, sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Reševalci nujne medicinske pomoči Lenart so jo oskrbeli in prepeljali v UKC Maribor. Gasilci GB Maribor in PGD Gornja Radgona so kraj nesreče zavarovali, posipali iztekle motorne tekočine in avtomobil postavili na kolesa. 

Ob 2.07 se je v ulici Center v Črni na Koroškem pa se je voznik z osebnim vozilom zaletel v ograjo na mostu in se poškodoval. Oskrbeli so ga reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in ga prepeljali v SB Slovenj Gradec. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so na vozilu odklopili akumulator, preprečili iztekanje motornih tekočin, iztekle tekočine posuli z absorbentom, počistili cestišče in vozilo odstranili iz vozišča.

** Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:57 22. Oktober 2017.

    NATEGUN BEŽITE OD NJEGA !

  • 12:36 22. Oktober 2017.

    Vse nesreče ponoči , podnevi trezni , ponoč pa pijani !

  • 11:30 22. Oktober 2017.

    Resne ponudbe 48 ur Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 900.000€ E-pošta: borut.martin@gmail.com …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.