Policija prosi za pomoč, iščejo pobeglega voznika

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V Mariboru je voznik rdečega Renaulta po trčenju s kolesarjem pobegnil s kraja dogodka.
Oglej si celoten članek

V sredo okoli 20.45 ure se je na Dogoški cesti 58 v Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena manjši rdeč avto znamke Renault in kolesar. V trčenju se je slednji lažje poškodoval, neznani voznik avtomobila pa je s kraja pobegnil.

Policija neznanega voznika zaradi razjasnitve okoliščin nastanka prometne nesreče prosi, naj se zglasi na PPP Maribor na Ptujski 117, ali pa pokliče na telefonsko številko 113, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

dezurni@styria-media.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:12 9. Junij 2022.

    ce ste lahko protestnike obstreljevali z topovi zdaj pa iscite, ko vas je....e

  • 09:11 9. Junij 2022.

    iscite lenuhi policajski saj ste plačani zato

  • 08:56 9. Junij 2022.

    Policija prosi za pomoč ? Državljani prosijo ,da policija varuje njihovo premoženje in življenja kot so varovali oblast s topovi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.