Trčil v otroka, nato odpeljal

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Voznik je 10-letnemu otroku izsilil prednost na prehodu za pešce.
Oglej si celoten članek

Voznik opel zafire, temno modre barve, s šentjurskim grbom na registrskih tablicah je v ponedeljek okoli 13.40 v križišču Ljubljanske ceste, Ulice Dušana Kvedra in Ceste Kozjanskega odreda v Šentjurju zaradi izsiljevanja na prehodu za pešce trčil v 10-letnega otroka. Nato je odpeljal s kraja prometne nesreče, so sporočili celjski policisti.

Lažje poškodovan otrok je po nesreči poiskal zdravniško pomoč. Policija zato vse očividce prosi, naj podatke o prometni nesreči sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Šentjur oziroma na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.