Trčil v pešca, ki je padel, voznik peljal naprej

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Preiskava nesreče, do katere je prišlo v Tomačevem v nedeljo nekaj po polnoči.
Oglej si celoten članek

Neznani voznik osebnega avtomobila VW Passat je po dosedanjih ugotovitvah z ogledalom trčil v pešca, ki je padel. Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o nesreči, policija prosi, naj jim to sporoči.

Neznani voznik je passata svetlo modre barve vozil po ulici Tomačevo proti Raičevi ulici in v desnem nepreglednem ovinku z ogledalom trčil v pešca, ki je hodil ob vozišču. Pešec je pri trčenju padel, neznani voznik pa je z vožnjo nadaljeval.

Morebitne očividce nesreče ali tiste, ki bi o tem karkoli vedeli, policija prosi, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na številko 01 589 60 00 ali na interventno številko 113. Prav tako prosijo voznika passata, naj se zglasi na bežigrajski policijski postaji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.