Trčil v policijo in pobegnil

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dva voznika, močno podkrepljena z alkoholom.
Oglej si celoten članek


Prvega pijanega voznika so obravnavali tržiški policisti v Podljubelju. 35-letnik iz Ajdovščine je napihal 1,31 mg/l. "Voznik je imel v postopku s policisti precej težav z ravnotežjem, njegove reakcije so bile počasne, stvari je zaznaval in dojemal zelo počasi, v prometu pa je s svojim stanjem, ki si ga je povzročil sam, prav izzival nevarnosti," pojasnjujejo na policiji.

Policisti so ga pridržali, sodišču pa bodo predlagali, naj mu odvzamejo vozniško dovoljenje.

Trčil v policijski avtomobil

45-letnik iz okolice Bleda je imel v krvi sicer nekoliko manj alkohola, 1,0 mg/l.  Zaradi nepravilne vožnje na Lancovem pri Radovljici je trčil  v policijski avtomobil, potem pa s kraja dogodka pobegnil. Policisti so ga hitro izsledili in ugotovili, da je vozil tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu prepovedali vožnjo, zasegli avtomobil, na sodišče pa bodo vložili obdolžilni predlog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.