Trčil v policista, nato v zgradbo

Foto: Žurnal24
Med preiskavo napada na moškega je Ljubljančan z avtomobilom trčil v policista in občana, nato pa še v stavbo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanske policiste so v soboto v zgodnjih jutranjih urah obvestili, da so neznanci na Slovenski cesti pri križišču s Šubičevo ulico poškodovali človeka. Medtem ko so si policisti ogledovali kraj kaznivega dejanja, pa se je po Slovenski cesti pripeljal 17-letni Ljubljančan z osebnim avtomobilom, trčil v policista in policistko ter 32-letnega občana, za tem pa še v zgradbo. Policistka je bila hudo telesno poškodovana, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Napada na 19-letnega srbskega državljana so osumljeni trije Ljubljančani, stari 19, 21 in 22 let, ki so ga z ostrim kovinskim predmetom poškodovali v predelu vratu. Poškodovanega so z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski univerzitetni klinični center, v življenjski nevarnosti pa naj ne bi bil, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Ko so policisti na vogalu Slovenske in Šubičeve ulice opravljali ogled kraja kaznivega dejanja, se je po Slovenski cesti iz smeri Viča pripeljal 17-letni Ljubljančan z osebnim avtomobilom. Zapeljal je čez betonski robnik in trčil v policista in policistko ter 32-letnega občana, zatem pa še v zgradbo. Pri tem je vozilo zasukalo in z zadnjim delom je trčilo v policijsko vozilo. Policistka je bila hudo telesno poškodovana in je ostala na zdravljenju v ljubljanskem kliničnem centru. Na vozilih je nastalo za približno 3500 evrov gmotne škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.