Trčil v semaforja, luč in stožce

Foto: Žurnal24 Od semaforjev ni kaj dosti ostalo. (Foto: Jerca Božič Kranjec)
Mlad voznik je včeraj izsiljeval prednost in trčil v žensko. Ženska je utrpela poškodbe. V Domžalah pa se je voznik zaletel v dva semaforja, luč in stožce.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Policijske postaje Nova Gorica, se je včeraj zjutraj na Godoviču zgodila prometna nesreča, ki jo je z izsiljevanjem prednosti na križišču povzročil 23-letni voznik osebnega avtomobila iz Ajdovščine.

Na križišču je namreč izsilil prednost 47-letni voznici osebnega avtomobila iz Logatca. Slednja se je v prometni nesreči lažje telesno poškodovala, zato so jo z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana.

Trčil v vse vse, kar se je dalo
Danes ob petih zjutraj pa je v križišču za Moravče v občini Domžale voznik osebnega vozila trčil v dva semaforja, luč javne razsvetljave in trapezaste stožce. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so reševalci Zdravstvenega doma Domžale in poklicni gasilci iz Domžal odstranili podrte drogove in odklopili akumulator na popolnoma uničenem vozilu. Lažje poškodovani voznik se je še pred prihodom reševalnih služb rešil iz vozila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.