Trčil v več vozil

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Alkotest je moškemu izmeril kar 1,31 mg/l.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne je na območju PU Koper prišlo do prometne nesreče, v kateri je moški iz Hrušice močno pijan poškodoval več vozil, poškodovan je tudi sam.

52-letni voznik je ob 16.40 vozil avtomobil po cesti iz smeri Hrušice proti Obrovu; v desnem ovinku je zapeljal na peščeno bankino in trčil v varnostno ograjo.

Nesreča Voznica trčila v otroka

Avtomobil je nato odbilo na levo stran cestišča, kjer je oplazil nasproti vozeči avtobus in osebni avtomobil, ki je vozil za avtobusom, nato pa še v tovornjak, ki je vozil za osebnim avtomobilom.

Voznik se je v nesreči hudo telesno poškodoval, iz vozila so ga s tehničnim posegom rešili gasilci. Policisti ga bodo zaradi povzročitve nesreče kazensko ovadili.

Nesreča Na cesti ležala negibna motorist in prašič

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.