Trčil z avtom, motorist huje poškodovan

Foto: PGD Radlje ob Dravi Nesreča motorista Foto: PGD Radlje ob Dravi Nesreča motorista
Huje poškodovanega motorista so s helikopterjem prepeljali v UKC Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Okoli 18. ure se je na cesti Maribor - Dravograd zgodila prometna nesreča, v katero sta bila vpletena osebno vozilo in motorist.

Po podatkih Uprave za zaščito in reševanje so pri reševanju poškodovanega motorista reševalcem pomagali tudi gasilci. Zaradi hujših poškodb glave je bil motorist s helikopterjem Slovenske policije prepeljan na zdravljene v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Glavna cesta Maribor - Dravograd je bila pri Spodnji Muti vse od šeste ure popoldan pa do devete ure zvečer popolnoma zaprta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • STF
    22:49 14. Maj 2013.

    Spet izsiljevanje prednosti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.