Trčila avtobus in tovorno vozilo

Foto: PGE Celje Vransko nesreča Foto: PGE Celje Vransko nesreča Foto: PGE Celje Vransko nesreča Foto: PGE Celje Vransko nesreča Foto: Bralec Tovornjak, štajerska
Na avtocesti pred cestninsko postajo Vransko v smeri Ljubljane je prišlo do prometne nesreče z udeležbo tovornega vozila in avtobusa.
Oglej si celoten članek

Pred cestninsko postajo Vransko je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta udeležena tovorno vozilo in avtobus.

"Voznik avtobusa je pred cestninsko postajo Vransko trčil v zadnji del tovornega vozila. Ob tem se je ena oseba lažje poškodovala. Več podatkov za zdaj še ni znanih," nam je povedal tiskovni predstavnik s Policijske uprave Celje, Dušan Marat.

Zaprt vozni pas v smeri Ljubljane

Posledice prometne nesreče pred cestninsko postajo na Vranskem so že odstranili promet na tem odseku poteka nemoteno.

Težave tudi v smeri Maribora

V smeri proti Mariboru, pa so vozniki čakali v koloni zaradi tovornjaka, ki se je nekaj čez 6. uro prevrnil pri priključku Fram. Zato je bil dalj časa  zaprt izvoz ter vozni pas. Posredovali so poklicni gasilci JZZPR Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.