Trčila rešilec in osebno vozilo

Foto: Irena Kolar Nesreča Foto: Irena Kolar Nesreča Foto: Irena Kolar Nesreča Foto: Irena Kolar Nesreča Foto: Irena Kolar nesreča Foto: Irena Kolar nesreča
V Šentjurju trčila osebno in reševalno vozilo, v Šmarjah pri Jelšah pa je prišlo do trčenja vlaka in osebnega vozila. V nesrečah naj se ne bi nihče težje poškodoval.
Oglej si celoten članek

V Šentjurju sta trčila osebni avtomobil in reševalno vozilo. Kot nam je sporočila bralka, je voznik osebnega avtomobila zavijal levo, ker se je hotel izogniti vozilu, ki je stalo pred njim, a je pri tem trčil v reševalno vozilo.

Na Policijski upravi (PU) Celje so nam povedali, da je bila ena oseba z reševalnim vozilom odpeljana v celjsko bolnišnico, za kako hude poškodbe gre, pa še ne vedo.

Nesreča vlaka in avtomobila

Na območju PU Celje pa se je malo zatem zgodila še ena prometna nesreča. V Šmarjah pri Jelšah sta trčila osebni avtomobil in vlak. Voznik osebnega avtomobila je bil odpeljan v bolnišnico, vendar naj bi šlo le za lažje poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:25 29. Februar 2012.

    to ni bilo v šentjurju ampak VRBNO

  • 18:31 25. Februar 2012.

    DAS AUTO vs DAS AUTO !!!

  • 15:06 24. Februar 2012.

    Važn da je blo v "Šmarjah" slovenščina na vrhuncu! :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.