Trčila s tovornjakom in umrla

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Voznica osebnega avtomobila se je pri čelnem trčenju s tovornjakom tako močno poškodovala, da je umrla na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Na glavni cesti Nova Gorica (Rožna dolina) - Šempeter se je malo pred pol tretjo uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje.

Kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, sta na šempetrski obvoznici trčila osebni avto in tovornjak. Morali so posredovati gasilci, ki so s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili poškodovano 55-letno voznico. Ta je na kraju nesreče podlegla poškodbam.

Po prvih informacijah naj bi na ravnem delu ceste voznica naenkrat zavila na nasprotni vozni pas in čelno trčila v tovornjak, ki je pravilno pripeljal po nasprotnem voznem pasu.

Policisti PU Nova Gorica so še na kraju dogodka in preiskujejo vzroke nesreče. Ponesrečeno voznico je pregledala tudi dežurna zdravnica, ki pa je lahko le potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Prav tako si je mesto nesreče ogledal preiskovalni sodnik novogoriškega sodišča.

Cesta je za ves promet še vedno zaprta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.