Trčila slovenski in slovaški smučar

Foto: badkleinkirchheim.at
Foto: badkleinkirchheim.at
Na avstrijskem Koroškem se je zgodila smučarska nesreča, v katero je bil vpleten slovenski državljan.
Oglej si celoten članek

Na smučišču v Bad Kleinkirchheim sta v nedeljo trčila 45-letni Slovenec in 74-letni smučar iz Slovaške. Zadnji si je v nesreči hudo poškodoval glavo.

V nedeljo se je na avstrijskem Koroškem zgodilo več podobnih nesreč. Na smučišču na Goldecku je padel 13-letni Nemec in se hudo poškodoval, podobno se je zgodilo 12-letniku iz avstrijske Koroške.

Podobna nesreča pa je bila tudi danes na smučišču v Kranjski Gori, kjer je mlajša smučarka trčila v starejšega, ki je dobil hude poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.