Trčila tovornjaka, po tleh letelo meso

Foto: PGD Dolnji Logatec Nesreča na primorki Foto: PGD Dolnji Logatec Nesreča na primorki Foto: PGD Dolnji Logatec Nesreča na primorki
Zaradi nesreče je zastal promet na primorki.
Oglej si celoten članek

Zgodaj zjutraj sta na primorski avtocesti pri izvozu s počivališča Lom v smeri proti Ljubljani trčili tovorni vozili, pri čemer se je na enem izmed vozil poškodoval rezervoar za gorivo.

"Gasilci PGD Dolnji Logatec in Cerknica ter GB Ljubljana so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih, prečrpali gorivo iz poškodovanega rezervoarja in rezervoar odstranili z vozila ter z vpojnimi sredstvi posuli izteklo gorivo na cestišču v dolžini skoraj pol kilometra," so zapisali na republiški upravi za zaščito in reševanje. "Zaradi tega dogodka je tretje tovorno vozilo naglo zaviralo, pri čemer se je poškodovala prikolica vozila in se je po cestišču raztresel tovor."

Gasilci so kraj dogodka zavarovali in pomagali pri natovarjanju raztresenega tovora nazaj na prikolico. "V sodelovanju s policijo in delavci DARS so gasilci še počistili cestišče v celotni dolžini dogodkov in sprostili promet po avtocesti," so še zapisali pri URSZR. "Poškodovanih oseb v nesrečah ni bilo."

Zaradi nesreče so bili na avtocesti zjutraj večkilometrski zastoji.

Prometna nesreča Kaos na primorski avtocesti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:58 6. Februar 2018.

    Jaz vidim naloženo zmrznjeno meso naloženo v prikolico kot kolm in drva !! Kje je tu bila VETERINARSKA INŠPEKCIJA ? …

  • 17:50 5. Februar 2018.

    in kam gre meso? kam pa clioti

  • 14:27 5. Februar 2018.

    spet glupi tovornjakarji!!!! Prepoved voznje tovornjakom med 5:00 in 9:00 in med 14:00-17:00 + vsi ki pridejo iz Madzarske strani …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.