Trčila traktor in kombi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na Gorenjskem je prišlo do trčenja traktorja in kombija. Nihče ni bil huje poškodovan.
Oglej si celoten članek

V torek okoli 13.15 se na regionalni cesti na Belci pripetila prometna nesreča, v kateri se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Policisti so ob prihodu na krat ter z ogledom kraja ugotovili, da je do trčenja prišlo med 47-letno voznico traktorja in 37-letnem voznikom kombiniranega vozila, zaradi nepravilnega prehitevanja slednjega.

V nesreči se je voznica traktorja lažje telesno poškodovala in so jo odpeljali v oskrbo v ZD Jesenice. Zaradi nesreče je bila cesta do 14.15 zaprta za ves promet. Po navedeni uri pa je bila sproščena za izmenični enosmerni promet. Ob 16. uri je bil ogled kraja nesreče zaključen in sproščen promet v obe smeri. Zoper povzročitelja bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.