Trčila v delovni stroj

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nekaj po poldnevu se je na Ostrožnem pri Ponikvi zgodila prometna nesreča. Voznica osebnega vozila se je zaletela v delovni stroj in pri tem utrpela lažje telesne poškodbe.
Oglej si celoten članek
Fotografije nesreče si oglejte TUKAJ.

Ob 12.21 je na cesti Ponikva–Dolga Gora na Ostrožnem pri Ponikvi v Občini Šentjur prišlo do trčenja osebnega vozila in delovnega stroja.

"Do prometne nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti 40-letne voznice iz okolice Šentjurja," nam zatrdi Božidar Pezdevšek, tiskovni predstavnik PU Celje.

Gasilci PGE Celje so poškodovano voznico rešili iz osebnega vozila, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in očistili cestišče.

"Osebno vozilo je bilo popolnoma uničeno, voznica pa je bila z vozilom nujne medicinske pomoči
lažje poškodovana prepeljana v celjsko bolnišnico," je v sporočilu za javnost zapisal Janko Požežnik, poveljnik PGE Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.