Trčila v drevo, poškodovan tudi otrok

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
27-letnica zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so včeraj dopoldne v Zapužah pri Begunjah obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena ženska in mlajši otrok.

Otrok lažje poškodovan

Voznica je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v drevo ob cesti. Bila je pripeta z varnostnim pasom, a je utrpela hude telesne poškodbe. Na zdravljenje so jo odpeljali v jeseniško bolnišnico. Otrok, ki je bil pravilno zavarovan v otroškem sedežu, je bil lažje poškodovan.

Cesta je bila spolzka; tudi v prihajajočih dneh bodo razmere zimske, zato sta potrebna previdnost in dosledno upoštevanje cestnoprometnih pravil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.