Trčili osebno in tovorno vozilo

Foto: PGE Celje nesreča Žalec Foto: PGE Celje nesreča Žalec
Na štajerski avtocesti se je za izvozom Arja vas proti Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi osebno in tovorno vozilo. V nesreči naj nihče ne bi bil huje poškodovan.
Oglej si celoten članek

"Na avtocesti Ljubljana–Maribor je za izvozom Arja vas, občina Žalec, sta trčili tovorno in osebno vozilo, pri tem pa sta v slednjem ostali ukleščeni dve osebi" so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Posredovali so štirje gasilci Poklicne gasilske enote (PGE) Celje.

Na PU Celje so ob tem za zurnal24.si dejali, da policisti še opravljajo ogled nesreče in da po vsej verjetnosti poškodbe udeležencev niso hude. Dve osebi so odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico, so dejali na PGE Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.