Trčili tovorni vozili

Foto: Žurnal24 Med priključkom Slovenske Konjice in priključkom Dramlje v smeri Ljubljane sta t
Med priključkom Slovenske Konjice in priključkom Dramlje v smeri Ljubljane sta trčili tovorni vozili, zaradi česar je zaprta polovica avtoceste. Poškodovanih ni bilo. Nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek

"Prišlo je do trčenja dveh tovornih vozil, vendar naj po zadnjih podatkih poškodovanih ne bi bilo. Cesta bo zaradi odprave posledic nesreče še kar nekaj časa zaprta," nam je povedala Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Polovica štajerske avtoceste je zaradi prometne nesreče zaprta med priključkom Slovenske Konjice in priključkom Dramlje v smeri Ljubljane, nastal je daljši zastoj.

"Promet je z avtoceste preusmerjen na izvozu Slovenske Konjice. Voznikom osebnih vozil priporočamo, da avtocesto zapustijo že v Slovenski Bistrici,"
so zapisali na spletni strani prometno-informacijskega centra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.