Trčili tovorni vozili

Na primorski avtocesti pri Postojni sta trčili tovorni vozili. Nastal je večkilometrski zastoj. Po naših neuradnih podatkih v nesreči ni bil nihče huje poškodovan.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila med počivališčem Ravbarkomanda in Uncem v smeri Ljubljane. Del odseka pa je bil več ur zaprt za promet, zaradi česar so nastajali tudi do 6 kilometrski zastoji.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje sta trčili dve tovorni vozili. Gasilci PGD Postojna tam izvajajo protipožarno varovanje. Za več informacij smo se obrnili tudi na PU Koper, a tamkajšnji tiskovni predstavnik ni dosegljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.