Trebnje: umrl med nalaganjem listja

Foto: Žurnal24 (Foto: BOBO)
V gozdu v okolici Trebnjega se je včeraj zgodila delovna nesreča, v kateri je umrl 71-letni moški. Zanj je bila usodna pogonska gred na prikolici.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v gozdu v bližini Rakovnika, mrtvega moškega pa je danes dopoldne našel občan, ki je tudi poklical policijo.

Slednja je, kot so zapisali na PU Novo mesto, ugotovila, da je šel moški s traktorjem v gozd včeraj okoli tretje ure popoldne. Med nalaganjem listja na prikolico ga je za obleko zagrabila pogonska gred in ga ovila okoli gredi.

Moški je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.