Treščil v objekt in umrl

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Pri Ivančni Gorici se je zgodila huda nesreča, ko je voznik treščil ob zapuščeni objekt ob cesti. Umrl je na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili policisti, je do nesreče prišlo v četrtek okoli 17.30 na regionalni cesti Žužemberk - Ivančna Gorica izven naselja Gabrovčec v občini Ivančna Gorica.

59-letni voznik iz okolice Žužemberka je z osebnim vozilom v dolgem desnem ovinku pred naseljem Gabrovčec zapeljal naravnost preko levega smernega vozišča in nato izven vozišča.

Tam je po poročanju Uprave za zaščito in reševanje trčil v zapuščen lesen objekt. V nesreči je bil tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl. Iz pločevine so ga izrezali gasilci GB Ljubljana, PGD Stična in Krka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.