Tri dni Dežela Juju

Foto: Žurnal24 Dogajanje bo pestro na odru in v parku pred KC Janeza Trdine, kjer bodo stojnice
Za otroke. Od danes do srede pred KC Janeza Trdine.
Oglej si celoten članek

Prostovoljke društva Julija bodo tudi ob izteku leta park pred Kulturnim centrom (KC) Janeza Trdine spremenile v pravljično Deželo Juju. Ta bo zaživela danes, obiskali pa jo boste lahko vsak dan med 16. in 19. uro vse do srede.

''Pripravljamo pestro dogajanje na odru, ki ga bo tako kot lani povezovala animatorka Maja Kokol, stojnice s kakovostno otroško opremo in toplimi napitki ter vodene delavnice,'' je povedala Jasna Šinkovec, predsednica društva Julija.

Danes se bo med drugimi predstavil otroški zbor OŠ Vavta vas, jutri otroški in mladinski zbor Glasbene šole Marjana Kozine Novo mesto, vsak dan bosta na sporedu tudi gledališka predstava in pravljica dneva. Ob koncu programa bo otroke vsakič obiskal dedek Mraz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.