Tri hude delovne nesreče

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Danes so se zgodile že tri hude delovne nesreče.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred osmo zjutraj se je zgodila delovna nesreča v naselju Trenta v občini Bovec. Delavcu je zdrsnilo in padel je s tovornjaka okoli tri metre globoko ter se pri padcu se je huje poškodoval. Ponesrečenega so s helikopterjem Slovenske vojskeprepeljali na zdravljenje v UKC Ljubljana.

Nekaj pred deveto je v podjetju Hella Saturnus na Letališki cesti v Ljubljani viličar stisnil zaposlenega v ograjo. Reševalci so ga odpeljali v UKC Ljubljana. 

Ob pol enajstih se je zgodila še ena delovna nesreča. Na gradbišču ob Letališki cesti v Ljubljani je na delavca padla betonska plošča. Tudi ta poškodovani je bil prepeljan v ljubljanski klinični center. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.