Tri nočne nesreče

Foto: Žurnal24 main Reševalno vozilo
Nesrečni žebelj, poškodovan točilni avtomat za gorivo in vozilo v potoku ...
Oglej si celoten članek

Prva nenavadna nesreča se je zgodila v soboto zvečer nekaj pred deseto uro ob Štajerski cesti v Ljubljani. Tu je oseba v gozdičku padla in se z roko ujela na odpadni les. Pri tem ji je žebelj predrl dlan. "Poleg reševalcev NMP Ljubljana so posredovali tudi gasilci GB Ljubljana, ki so odžagali del odpadnega lesa, nudili pomoč reševalcem pri imobilizaciji poškodovane roke in osebo prenesli do reševalnega vozila s katerim je bila prepeljana v bolnišnico," sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Ob 23.13 se je po njihovih navedbah v Stanošini na bencinskem servisu voznik z osebnim vozilom zaletel v točilni avtomat za gorivo in ga poškodoval. Gasilci PGD Ptuj so morali naftni madež na površini 250 kvadratnih metrov z vpojnimi sredstvi očistiti.

Oskrbeli so ga na kraju nesreče

Ob 4.27 pa je v Puconcih voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča v potok in se prevrnil na streho. Gasilci PGD Murska Sobota so voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila in nudili pomoč reševalcem NMP Murska Sobota, ki so poškodovanega voznika oskrbeli na samem kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.