Tri ure čakanja za prestop hrvaške meje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na mejah je spet gneča, krajšo so potegnili potniki na avtobusih
Oglej si celoten članek

Foto: Promet.si Podatki o prometu Po zadnjih podatkih policije so čakalne dobe na mejnih prehodih Gruškovje, Obrežje, Metlika, Petrina, Novokračine, Jelšane, Starod, Sočerga, Brezovica pri Gradinu, Dragonja ter Sečovlje, ob enajstih dopoldan poroča portal promet.si. 

Na Obrežju avtobusi čakajo na izstop iz države dve uri, za vstop pa kar tri ure. Dve uri za vstop na Hrvaško čakajo tudi osebni avtomobili na Gruškovju. Na Sečovljah, Dragonji in Obrežju je sicer čakalna doba okrog ure. 

Na cesti Podlehnik - mejni prehod Gruškovje je zastoj dol približno sedem kilometrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:21 29. April 2017.

    To je novica Janez, to ljudi zanima, da vedo kaj jih čaka na meji in da to niso Hrvati ampak …

  • 13:53 29. April 2017.

    Hrvatarji se delajo norca iz nas mi pa drvimo k njim.<br />Poden od podna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.