Trije neznanci sredi dneva oropali moškega

Foto: Profimedia
Osumljenci pobegnili neznano kam
Oglej si celoten članek

Ljubljanske policiste so včeraj pred poldnevom obvestili o ropu na Galjevici v Ljubljani. Trije neznanci so so obkolili oškodovanca in od njega zahtevali gotovino. S solo in grožnjami so mu iz žepa ukradli, v kateri pa ni imel gotovine. 

Oškodovancu je nato uspelo pobegnili, osumljenci pa so odšli neznano kam. Vsi trije osumljenci so stari med 20 in 30 leti. 

Prvi osumljenec je višji od 183 centimetrov, suhe postave, po glavi je obrit. Drugi je manjši od 183 centimetrov, močnejše postave, prav tako obrit po glavi. Tretji osumljenec pa je visok približno 183 centimetrov in ima kratke temne rjave lase. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:26 22. April 2019.

    Hitler je imel zravstvene pripomocke za take,ena sama terapija in nikdar vec niso pomislili na krajo. Zelel bi jih videti …

  • 01:34 22. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 22:25 21. April 2019.

    Evo kandidati za stanovanja stanovanjskega sklada. Ti bogi revčki imajo tako hud kulturni šok ..dejmo jim pomagati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.