Trije poškodovani, dva sta zašla

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Sobotno sonce so številni izkoristili za skok v hribe. Žal pa so se nekateri pri tem poškodovali. Reševalci so morali pomagati trem poškodovanim, dva pa sta se izgubila.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Uprave za zaščito in reševanje, se je v vzhodni steni Male Rinke pod Okrešljem poškodovala alpinistka, na poti proti Javorniku pri Domu pod Storžičem je pri padcu poškodbe staknil planinec, na grebenu med Malim in Velikim Triglavom v Julijcih pa se je pri zdrsu poškodoval planinec. Ponesrečenca s poškodbami glave in noge so oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Jesenice.

Popoldne pa sta se na poti z Velike planine izgubila planinca. Našli so ju kamniški reševalci in ju pospremili v dolino.

Malo pred 15. uro pa so opazili jadralnega padalca, ki je pri zasilnem pristanku obvisel v krošnji drevesa nad pristajališčem jadralnih padalcev na Lijaku pri Ajševici v občini Nova Gorica. Še pred prihodom pomoči je nepoškodovan sestopil z drevesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:29 18. September 2011.

    Naslov članka bi lahko bil: Ko platfuserski eldeesar v hribe gre:)))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.