Trije ranjeni v nesreči čolna

Foto: Žurnal24 Čoln je nasedel v večernih urah, ranjeni pa so bili trije ljudje.
Potem ko je slovenski čoln nasedel blizu Poreča, so poškodovane ljudi oskrbeli v tamkajšnji bolnišnici. Lastnika čolna so policisti že zaslišali.
Oglej si celoten članek

V soboto je malo pred deseto uro zvečer pri Poreču, med majhnima otokoma Frižital in Bili Školj, nasedel slovenski motorni čoln z registrsko tablico KP-2047. Na čolnu je bilo osem ljudi, v nesreči pa so bili ranjeni trije, je sporočilo hrvaško ministrstvo za morje, promet in infrastrukturo.

Čoln je krmaril 42-letni lastnik, z njim pa so policisti že opravili razgovor v luški kapitaniji v Poreču. Ranjene so prepeljali na urgenco v bolnišnico v Poreču. V nedeljo dopoldne so čoln odvlekli v pristanišče Funtana.

Hrvaški mediji so prejšnji teden poročali, da so bili slovenski turisti letos najbolj pogosti udeleženci nesreč na morju na hrvaški obali. Do začetka avgusta so uničili osem jaht in gliserjev, ranjenih pa je bilo šest ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.