Trije vozniki ranjeni v eni nesreči

Foto: Žurnal24 Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek)
Zaradi neprilagojene hitrosti Koprčan izgubil oblast nad vozilom.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila, se je zgodila nekaj pred pol eno zjutraj.

33-letni Koprčan je iz Prad proti Bertokom vozil prehitro in v desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom.

Povzročitelju so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,72 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti so ga ovadili na državno tožilstvo.

Prvega oplazil, v drugega čelno
Najprej je oplazil nasproti vozeči osebni avtomobil, ki ga je vozila 28-letna domačinka. Nato pa je čelno trčil še v drugo vozilo, ki ga je za njo vozil 23-letni domačin.

V nesreči so bili poškodovani vsi trije vozniki in en sopotnik. Odpeljali so jih v izolsko bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima eden hude telesne poškodbe.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.