Trikolesnik v jarek, avtu odtrgalo kolo

Foto: Sobota info
Foto: Sobota info
V Pomurju so se včeraj zgodile tri prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

V Večeslavcih je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Utrpela je lahko telesno poškodbo, nastalo pa je za tisoč evrov materialne škode, poročajo pomurski policisti. 

Foto: Sobota info Prometna nesreča

Izven naselja Cankova je voznik trikolesnika zapeljal z vozišča in se lahko poškodoval. Materialne škode je za dva tisoč evrov.

Foto: Sobota info Prometna nesreča

 

 

Nekaj minute pred peto je v Podgradu v blagem ovinku voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni avtomobil, ki je pripeljal nasproti. Voznica slednjega je utrpela lahko telesno poškodbo, materialne škode pa je za 12 tisoč evrov. 

Foto: PDG Gornja Radgona/Sobota info Prometna nesreča Foto: PDG Gornja Radgona/Sobota info Prometna nesreča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.